img

Bursa asansör revizyon servisi, bursa asansör bakımı, bursa asansör, nilüfer asansör servisi, osmangazi asansör servisi, yıldırım asansör servisi, bursa asansörcü

 

ASANSÖRLERİN EKSİKLİKLERİNİN GİDERİLMESİ VE MODERNİZASYON İŞLEMLERİ

Halen kullanılmakta olan ve daha önceden yapılmış asansörlerin, geçen zaman içinde yıpranmadan, kullanma hatalarından veya teknolojik ömrünü tamamlamasından dolayı modernizasyona ihtiyaç duyacağı kaçınılmazdır.

VİPAsansör talep üzerine mevcut asansörler üzerinde mühendis ve uzman teknik personeli ile yerinde ve asansörün kullanıldığı mekanda gerekli inceleme ve tespitlerini gerçekleştirdikten sonra, asansörünüzün modernizasyon ihtiyaçları doğrultusunda bir rapor hazırlanmaktadır. Uzmanlarımızın hazırlayacağı asansör modernizasyon raporunda,bakım, onarım, yedek parça ve işçilik giderlerini net olarak görebildiğiniz gibi, modernizasyon süreci ve iş teslimi zamanını kesin olarak görebilirsiniz.

Asansör sistemlerinde uygunsuzluk ve tehlikeli durumların tespit edilerek tanımlanması ile periyodik bakımların sadece uzman kişilerce yapılması sağlanmalıdır

Kullanımda olan asansörlerin büyük bir bölümü, günümüz güvenlik standartlarına uygun bulunmamaktadır. Bu sebeple asansörlerin güvenlik sistemleri başta olmak üzere, tüm mekanik ve elektronik tertibatın revizyonu, asansörün güvenli kullanımı için göz ardı edilmemesi gereken bir konudur. Asansör güvenliğinin hafife alınmaması gereken bir konu olduğu, asansörlerde yaşanan kazalarla anlaşılabilmektedir. Teknolojini de yaşanan büyük gelişmelerden etkilenen asansör sektörü, belirli standartların olmadığı dönemlerde montajını yada imalatını yaptığı asansör ve asansör ekipmanları günümüz teknolojine uygun hale getirmektedir. Bu sebeple kullanmakta olduğunuz asansörünüzün, standartlara uygun olup olmadığını tespit ettirmeniz, güvenilir asansör kullanımı için önemlidir. Firmamız, asansörlerinizin günümüz standartlarına uygunluğunu ücretsiz olarak denetlemekte ve sonucu size bir rapor halinde sunmaktadır. 

Asansörlerinizin güncel standartlara göre muhtemel uygunsuzluklarının getirilmesi ve güvenli hale getirilmesi ile modernizasyonu için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

 



|Başa Git